Artikelen

De core business van Tina Reinders tekst & communicatie is het overdragen van informatie door middel van het schrijven van teksten voor vakbladen en bedrijven. Doelgroepgericht schrijven, dat is waar tekst en communicatie samen komt.

Waar opdrachtgevers mij vaak voor vragen is de vertaalslag van techniek naar commercieel-economisch: een technisch project zo omschrijven dat ook niet-technici begrijpen hoe het nu in elkaar zit. Ik schrijf toegankelijke artikelen over scheepvaart, indrustriële motoren, koelinstallaties, robots etc.

Maar dat is niet alles. Regelmatig schrijf ik reisverhalen, of artikelen over heel andere onderwerpen zoals zorg, makelaardij of onderwijs. Veel verschillende onderwerpen tegelijk houdt mij alert! Maar voor mij nog belangrijker: bij nieuwe onderwerpen leer ik zelf weer hele nieuwe hoeken van de maatschappij kennen en voor mij zit daarin de lol van het schrijven van artikelen.

Een aantal tabs bovenaan deze pagina verwijzen naar diverse opdrachtgevers en artikelen.

imodium lingual kaufen onde comprar seroquel 25mg sumatriptan 100 kaufen clomid en nolvadex kopen priligy 30 mg filmtabletten kaufen comprar remedio allegra propecia kopen trental ohne rezept kaufen