Bremen en Hamburg

Op verzoek van Uitgeverij Gottmer schreef ik voor Domincus Reisgidsen een reisgids over Hamburg en Bremen. Terwijl ik de informatie aan het vergaren was, ontdekte ik dat ik Bremen leuker vond dan Hamburg en dat Bremerhaven minstens zo interessant was. De uiteindelijke titel van het boek werd Bremen, Bremerhaven en Hamburg.

Van de achterflap:

"Tina Reinders kende geen van beide steden, maar ging uitgebreid op onderzoek. Ze herkende de havens, herkende het vlakke fietsgebied, maar ontdekte vooral veel nieuws. De gids geeft een duidelijk beeld van beide steden, van Bremerhaven en van het groene natuurgebied net buiten Bremen. Tussendoor staan talloze kaderteksten met achtergrondinformatie, cultuur of leuke eigenaardigheden zoals dat de hamburger echt uit Hamburg komt. Natuurlijk ontbreekt ook de nodige praktische informatie niet, waardoor de bezoeker nergens lang naar hoeft te zoeken. Verdwalen is met dit boek in de hand wat lastiger, hoewel het natuurlijk wel aan te raden is."

kjøp kamagra dutasteride (avodart) kopen zantac vente libre fluconazole en vente libre priligy dapoxetina dove comprare nizoral waar te koop